menu
Word Lid
Nieuw wandelpad naar de Kasteelhoeve (gemeenteraad 03/2023).

Als het goed is, zeggen we het uiteraard ook. Via de pers vernamen we dat er een nieuw wandelpad zal worden geopend met de de naam “ Ruige ridderpad” Het zal als trage verbinding lopen langs de kleine Nete tot aan de kasteelhoeve. Zoals iedereen hier weet, ben ik al jaren vragende partij om de afgesloten Neteoevers terug toegankelijk te maken voor wandelaars. Na onderhandeling met de eigenaars zal dit toch gedeeltelijk verwezenlijkt worden. Uiteraard vind het Vlaams belang dit fantastisch. Waar zal de wandeling precies beginnen? Tegen wanneer zal dit verwezenlijkt worden?

Antwoord burgemeester: ze geeft wat uitleg over dit wandelpad dat ook een deel belevingspad zal worden. Het oude boerenbrugje zal ook onderdeel worden van de wandeling en wat aangepast worden. De wandeling zal echt in het centrum beginnen en ook via een weiland lopen. Dit alles zal verwezenlijkt worden tegen het najaar. Voor de rest wil de burgemeester er niet teveel over kwijt, anders is het geen verrassing meer.

NOOT: Met andere woorden we zullen het wel in de krant vernemen wanneer dit pad zal ingewandeld worden. Zoals gewoonlijk zullen de kranten de primeur van haar krijgen, niet haar eigen inwoners. Wees gerust dat er een mooie foto van haar bij het artikel zal staan.


ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF