menu
Word Lid
Gemeenteraad 23 maart 2021: Onveilige situatie Quinten Matsijslaan en verplaatsen banken skaterampsite

Dan wou ik nog even terugkomen op 2 vragen die ik een tijd geleden stelde.

Eerst en vooral wou ik nog even terugkomen op de onveilige verkeerssituatie in de Quinten Matsijslaan voor de kinderen van de Klim op die van het Bovenpad naar beneden komen met hun fietsen. Er blijven mensen parkeren vlak voor de uitgang, ondanks de waarschuwingsborden dat dit niet mag. 
Kan er eventueel een constructie geplaatst worden waardoor dit niet meer kan?                            Of als dit niet kan, terug zoals vroeger een leerkracht meesturen om ze te laten oversteken op de Quinten Matsijslaan.

Antwoord schepen mobiliteit

Ik zal dit zeker ter sprake brengen op de mobiliteitscel


Verplaatsen banken aan skateramp

Dan kom ik terug op mijn vraag voor het verplaatsen van de zitbanken aan de skateramp die nu voor de beek staan, waardoor sommige jongeren het nodig vinden hun afval achter hun rug in de beek te kieperen. Ik vroeg om de banken te verplaatsen naar de vuilnisbakken toe. De burgemeester ging dit aankaarten bij de bevoegde diensten. Voorlopig staan ze nog op dezelfde plaats. 
Worden ze nog verplaatst of niet?

Antwoord burgemeester

We zijn volop bezig met het bekijken ven de site van het skatepark. De verplaatsing van de banken zal er mogelijks worden in opgenomen.


ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF