menu
Word Lid
BEDANKT VOOR UW STEM

Langs deze weg wil ik de kiezers bedanken die ons hun vertrouwen hebben gegeven en het Vlaams Belang voor de vierde keer op rij in de gemeenteraad hebben gestemd. We beloven om op dezelfde rechte weg verder te gaan. Dus we gaan ook nu weer geen blad voor d emond nemen. Als het goed is zijn we ook niet te beroerd om dit toe te geven. Langs de andere kant hoopt het Vlaams Belang erop dat de meerderheid ons ook correct behandelt en onze en onze opmerkingen en voorstellen ernstig neemt.

We hebben heel nipt onze tweede zetel gemist maar de uitslag voor de provincieraad maakt heel veel goed. Op dat vlak zijn we in Grobbendonk/Bouwel de tweede grootste partij geworden. dat stemt ons bijzonder hoopvol voor de verkiezingen binnen enkele maanden en dit betekent ook dat we hier in Grobbendonk/Bouwel nog een geweldig groeipotentieel hebben bij de gemeenteraadsverkiezingen binnen zes jaar.

Wie mij persoonlijk kent, weet dat ik vooral oog heb voor onze Vlaamse sociaal zwakkeren. milieu en ons archeologisch/historisch erfgoed liggen mij ook nauw aan het hart.

Lut Cateau

Uw gemeenteraadslid

lut.cateau@gmail.com

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF